Tää viikko on menny iha pyllylleen, ja vielä on edessä viikonloppu.. Viikonloppuna on juhlat ja saas nähdä kuinka järkevästi osaan/viitsin siellä syödä kun tarjolla on kakkua, pasteijaa jne. Huoh.

En oo joutanu/jaksanu ees oikeen liikkua tällä viikolla ja olo on aika kamala. Tänään olis sit ohjelmassa vähän jumppaamista ja jos kävis edes pienen kävelylenkin tekemässä niin olisin tyytyväinen.

Vauvakuume nostaa päätään jälleen kerran.. Tai no, en oikein pidä tuosta "vauvakuume" sanasta, mutta menkööt. Oon kohta jo vuoden ajan pohtinu että tahtoisin minulle ja miehelleni lapsen, mutta ku ei niin ei, se pitäis vaan hyväksyä. Tällä hetkellä mulla on koulu kesken (mut huomenna valmistun, jee!!!) ja miehellä myöskin. Lisäksi emme edes asu vielä saman katon alla, siis silleen virallisesti. Mutta toukokuussa muutamma yhdessä uudelle paikkakunnalle enkä millään malttais odottaa! Tuollaisia vauvaa koskevia haaveita on erittäin hankala unohtaa/työntää syrjään.. Niihin liittyy niin voimakkaita tunteita.

Mutta nyt! Lähden hakemaan pyykit pyykkituvalta ja sit huomenna lähdenkin viikoksi reissuun. Saadaan olla miehen kans yhdessä kokonainen viikko. Ihanaa :)