Tänään olenkin reippaillut ja kävellyt kaksi noin 45 minuutin lenkkiä. Lisäksi treenasin vatsa- ja selkälihaksia noin 20 minuutin verran. Ei paljoo, mutta kuitenkin :) vatsalihakset ovatkin aika surkeassa kunnossa, mutta tuntuu että vaikka kuinka teen vatsalihasliikkeitä niin treenin jälkeen lihaksia jännittäessä ei tunnu mitään. Toisin kuin reisilihasten suhteen.. jumppasin niitä eilen minimaalisen vähän ja tänään aamulla tuntu mukavaa "kipua" reisissä :D Olis mukava löytää joku valmis treeniohjelma vatsalihaksille, kuinka paljon toistoja yms.

Tänään en toistanut eilisen virhettä, vaan söin reilun aamiaisen ennen kuin lähdin kyläilemään. Kaurapuuroa (2 dl. vettä, 1 dl. kaurahiutaleita) ja 1 appelsiini. Vatsa tuli täyteen ja maltoin kieltäytyä jäätelöannoksesta kun olin kyläilemässä. Hyvä minä!

Tänään kaupassa käydessäni huomasin, että kun mua janottaa niin samalla tekee mieli makeaa ja suklaata. Aika kummallista...? Äskenkin kun puhuttiin miehekkeen kanssa niin alkoi tekee mieli karkkia, mutta ku hetken aikaa tutkailin sitä tunnetta niin tajusin että mua janottaa ja puolen litran vesituopillisen jälkeen makeanhimo katosi.

Loppuilta meneekin villasukkia kutoen :) kunhan saan tuon keskeneräisen vauvansukan valmiiksi niin alan tekemään itselleni tossuja Huopanen langasta.